Anton Nossik (dolboeb) wrote,
Anton Nossik
dolboeb

This journal has been placed in memorial status. New entries cannot be posted to it.

Learn Albanian

Наткнулся на интересную новость BBC о солнечном затмении:
Miliona vetë në mbarë Azinë kanë parë eklipsin më të gjatë diellor të shekullit.
Ai u vërejt fillimisht në Indi dhe pastaj në Kinë dhe rajonin e Paqësorit.
Disa vende u zhytën në errësirë për më shumë se 6 minuta e gjysëm, kur hëna mbuloi dritën e diellit.


Интересно, есть ли среди читающих эти строки хоть один человек, способный это если не перевести, то, хотя бы, понять без гуглопомощи.
Tags: затмение, языки
Subscribe

Recent Posts from This Journal

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your IP address will be recorded 

  • 18 comments

Recent Posts from This Journal